Dva kandidata u igri za klupu TOŠK-a

Obavljeni razgovori

Dva kandidata u igri za klupu TOŠK-a

S. Mlaćo

NK TOŠK je jučer ostao bez šefa struke. Čelnici kluba odlučili su se razići sa Igor Remetićem zbog veoma lošeg bodovnog salda nakon pet kola, te su krenuli u potragu za njegovim nasljednikom.

Kako saznaje SportSport.ba, čelni ljudi kluba iz Tešnja obavili su razgovor sa nekadašnjim selektorom mlade reprezentacije naše zemlje Darkom Nestorovićem.

Nestorović se prije par dana povezivao sa FK Zvijezda 09, a sada je obavio i razgovor sa NK TOŠK.

Ipak, saradnja još uvijek nije dogovorena, s obzirom da Nestorović čeka mogući angažman u UAE gdje je radio sa velikom uspjehom u proteklom periodu.

Pored Zvijezde 09, u BiH je Nestorović još trenirao Rudar Prijedor, Slobodu iz Mrkonjić Grada i Radnik.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Moguća zamjena za Remetića je i Senad Repuh koji je u proteklom periodu radio u NK Jedinstvo, ali i u stručnom štabu FK Sarajevo, te FK Olimpik.

TOŠK nakon pet kola na svom kontu ima pet bodova, a narednog vikenda gostuje Zvijezdi.

Top Komentari

Mig_Mig
Joj remetic haha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi