Dva nestvarna gola obilježila remi Bologne i Fiorentine

Podjela bodova

Dva nestvarna gola obilježila remi Bologne i Fiorentine

S. Grebović

Fudbaleri Bologne i Firentine su utakmicom otvorili današnji dio programa 19. kola Serije A, a na kraju su se morali zadovoljiti podjelom bodova - 1:1.

Početak utakmice nije obećavao, uglavnom se igralo na sredini terena, a onda je na scenu stupio Marco Benassi.

Talijan je nakon jednog centaršuta nakon faula dočekao loptu na volej i maestralno pogodio gol nemoćnog Skorupskog. Nakon toga, domaći su bili ti koji su preuzeli inicijativu i stvarali šanse, no promjene rezultata nije bilo.

Kada se mislio da će Fiorentina odnijeti sva tri boda i prekinuti crnu seriju od sedam utakmica bez pobjede domaći su postigli gol. U sudijskoj nadoknadi slobodan udarac je iz mrtvog ugla, iskosa izveo Riccardo Orsolini i nestvarno pogodio za erupciju oduševljenja na tribinama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Time je Bologna ostala na desetoj poziciji sa 23 boda, a Fiorentina je na 15. mjestu sa pet bodova manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi