Dvojica igrača Chelseaja u PSG-u?

Hazard i Courtois odlaze u Pariz?

Dvojica igrača Chelseaja u PSG-u?

Midhat Šljivak

Ekipa Chelseaja mogla bi u ljetnom prelaznom roku ostati bez dva vrhunska fudbalera. 

Dvojica Belgijanaca bi London mogla zamijeniti Parizom. PSG želi u svoje redove dovesti Edena Hazarda i Thibauta Courtoisa, te su navodno spremili ogroman novac za ovaj dvojac.

Za Hazarda se već dugo tvrdi kako bi mogao napustiti Stamford Bridge. Pored PSG-a interes za njega pokazuje i Real Madrid, te minhenski Bayern.

Courtois s druge strane nije često na transfer naslovnicama. Sjajni golman se tiho također povezivao s Realom, ali od tog transfera ranije nije bilo ništa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Svakako bi odlazak ovog dvojca predstavljao veliki gubitak za Plavce i da bi se njihov odlazak morao nadoknaditi.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti