Dvojica igrača i 15 miliona eura za Džekinu konkurenciju

Ponuda Rome za Defrela

Dvojica igrača i 15 miliona eura za Džekinu konkurenciju

Midhat Šljivak

Rukovodstvo Rome jako je blizu dovođenja napadača Sassuola Gregoirea Defrela.

Pregovori oko transfera francuskog fudbalera na Olimpico održani su jučer, a konačan dogovor će vjerovatno biti postignut do kraja sedmice.

Sassuolo je od Rome tražio 25 miliona eura za Defrela, ali je Vučica ponudila drugačiju opciju za 25-godišnjeg Francuza.

Oni su spremni izdvojiti 15 miliona eura za ovog fudbalera, a pored novca put tima iz Reggio-Emilije će i dvojica mladih fudbalera Rome. To će vjerovatno biti štoper Riccardo Marchizza i lijevi bek Luca Pellegrini. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Defrel će na Olimpico stići kao konkurencija bh. napadaču Edinu Džeki. Do sada, izuzev legendarnog Francesca Tottija, bh. napadač nije imao pravu konkurenciju, ali će to u Defrelu sigurno dobiti.

Ove sezone je francuski napadač postigao 10 golova u 29 nastupa za Sassuolo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti