Rudiger: Znao sam da će Džeko ovo napraviti

Riječi hvale za bh. napadača

Rudiger: Znao sam da će Džeko ovo napraviti

Njemački fudbaler Antonio Rudiger govorio je za Transfermarkt.de biranim riječima o našem Edinu Džeki. 

Rudiger, koji se sa Džekom druži i izvan terena, izjavio je kako partije bh. napadača za njega ne predstavljaju iznenađenje jer je to rezultat uloženog rada. 

"Prošle sezone Džeko nije imao sreće, međutim njegov rad se isplatio. Uvijek sam vjerovao u njega. Provodimo mnogo vremena zajedno i znao sam da će ovo napraviti", kazao je Rudiger u razgovoru za Transfermarkt.de.

Dotakao se Rudiger i osobnih ciljeva.

"Moj primarni cilj je da konstantno napredujem. Što se tiče Rome, pitanje osvajanja titule ne može tako lako ignorisati. Prvenstvo želimo osvojiti prije ili kasnije, ali Kup i Evropska liga mi djeluju kao zanimljivija takmičenja", dodao je.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećanja radi, Džeko je ove sezone u Seriji A postigao 14 pogotka uz četiri upisane asistencije. Uspješan je također i u Evropskoj ligi, gdje je u pet mečeva utakmica postigao pet golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi