Dvojica igrača traže odlazak iz Juventusa već u januaru

Prekipjelo im

Dvojica igrača traže odlazak iz Juventusa već u januaru

Edmir Škorić

Nezadovoljni zbog svega što se izdešavalo zadnjih dana, Mario Mandžukić i Emre Can odlučni su da napuste Juventus.

Maurizio Sarri je odlučio da za Ligu prvaka ne prijavi ni Cana, ni Mandžukića i obojica su na kraju razočarani, smatraju da su 'prevareni' i žele već u januaru promijeniti klub.

"To je bilo ekstremno šokantno. Poziv kojim su mi saopštili tu odluku nije trajao ni minut, nisu mi ni dali objašnjenje", rekao je Can te nastavio:

"To me čini ljutim i razočaranim. Razgovorat ću s klupskim rukovodstvom kad se vratim u Torino. Trener nije bio iskren prema meni, da sam ranije znao više ne bih bio u Juventusu".

Po svim prilikama za ovog veznjaka više nema mjesta u Torinu, ali ni on sam se tu ne vidi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Hrvatski napadač također želi da ode, a on je već dobio nekoliko ponuda i na zimu će po svim prilikama pozdraviti sve u Juventusu i krenuti dalje.

Nije isključeno da ga vidimo i u engleskoj Premier ligi, s obzirom na interes koji je pokazao West Ham.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi