I Juventus je slao ponudu za Neymara: Igrač + novac

Nedovoljno za Parižane

I Juventus je slao ponudu za Neymara: Igrač + novac

Nakon silnih špekulacija i iščekivanja Neymar se ipak nije vratio u Barcelonu. Ljetni prelazni rok je završen, a Brazilac je ostao u PSG-u.

Nijedna od nekoliko ponuda Barcelone ni je urodila plodom, pa su bogati vlasnici PSG-a odlučili zadržati svog superstara.

Iako je Barcelona bila najizglednija opcija za Neymarov transfer, sada se pojavljuju informacije da nisu Katalonci jedini slali ponude za njega.

Navodno je, nakon što je Neymar stavio do znanja da želi napustiti Park prinčeva, i Juventus pokušao realizovati njegov transfer - bezuspješno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ugledni španski novinar Guillem Balague je u članku za BBC Sport iznio tvrdnju da su Bianconeri bili spremni u PSG poslati Paula Dybalu i Svecima isplatiti određenu sumu novca u zamjenu za Neymara. Navodno je pomenuta svota bila okruglih 100 miliona eura.

Međutim, Balague tvrdi da je PSG bez previše razmišljanja odbio ovakvu ponudu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi