Dvojica Španaca od ljeta u Torinu?

Bellerin i Lopez u Juventusu?

Dvojica Španaca od ljeta u Torinu?

M. Šljivak

Torinski Juventus mogao bi narednog ljeta svoje redove pojačati dvojicom španskih fudbalera.

Prvi pik Stare dame za ljeto naredne godine je desni bek Arsenala Hector Bellerin. Bianconeri su ozbiljno zainteresovani za njegove usluge i pokušaće da ga dovedu u ljetnom prelaznom roku.

Problem će predstavljati ugovor kojeg 24-godišnji defanzivac ima. Sa Arsenalom je vezan do ljeta 2023. godine, ali navodno i Bellerin želi otići jer je nezadovoljan stanjem ekipe.

Put Torina bi na ljeto mogao i golman Espanyola Pau Lopez. Juventusu je potreban još jedan golman, a 23-godišnjak je ozbiljna opcija za poziciju drugog čuvara mreže.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj golman je karijeru počeo u timu iz Barcelone, a prošlu sezonu je bio posuđen londonskom Tottenhamu, gdje međutim nije dobio šansu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi