Dvojici zvižduci, dvojici ogromne ovacije: Šta se dešavalo na Nou Campu?

Navijači Barcelone ljuti

Dvojici zvižduci, dvojici ogromne ovacije: Šta se dešavalo na Nou Campu?

M. Šljivak

Barcelona je večera savladala Getafe na Camp Nouu sa 2:0 i tako je okončala ovu sezonu pred svojim navijačima.

Senzacionalno ispadanje iz Lige prvaka u utorak protiv Liverpoola još je uvijek bolno navijačima katalonskog velikana.

Jasno su tokom kompletne sedmice pokazivali veliko nezadovoljstvo igrom i zalaganjem svojih fudbalera, a večeras su se posebno okomili na dvojicu fudbalera Barce.

To su Philippe Coutinho i Sergio Busquets. Svaki dodir lopte ovih fudbalera je ispraćen zvižducima i očigledno njih smatraju najodgovornijim za katastrofalnu igru svog tima u prethodnoj utakmici.

Sa druge strane publika je ovacijama nagradila Artura Vidala, dok su uzvikivali i ime golmana Marca-Andrea ter Stegena.

Njemački čuvar mreže danas je ostao na klupi jer je trener Ernesto Valverde odlučio da pruži šansu Holanđaninu Jasperu Cillessenu koji je nastupio posljednji put u dresu Barce.

Izvršen napad na kuću trenera Barcelone i ostavljena jasna poruka

Trener Barcelone Ernestvo Valverde proživljava teške dane.

Njegov tim drugu godinu zaredom ispada iz Lige prvaka nakon što su imali tri gola viška iz prve utakmice, a ispadanje od Liverpoola nakon trijumfa od 3:0 navijači ovom stručnjaku ne mogu oprostiti.

Očigledno da su oni najvatreniji tifozi katalonskog velikana odlučili da se na svoj način obračunaju sa Valverdeom, pa je sinoć izvršen napad na njegovu kući.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nekoliko napadača se odlučilo upasti na imanje, a ostavili su poruku sa riječima: To bi bilo to..

Valverde je odlučio da ne poduzima ništa. Ne želi dizati optužnice protiv anonimnih napadača i pustit će da se sve završi mirnim putem.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi