Dybala: Objasnio sam Ronaldu zašto ga malo mrzimo u Argentini

Nije to ništa čudno

Dybala: Objasnio sam Ronaldu zašto ga malo mrzimo u Argentini

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Paulo Dybala poručio je da se sada dobro osjeća nakon što je prije dvije sedmice potvrđeno da je on zaražen koronavirusom.

Dybala je bio treći igrač Juventusa koji je zaražen koronavirusom, a pozitivna na testiranju bila je i njegova djevojka. Oni su već dvije sedmice u izolaciji i ono što je najvažnije dobro se osjećaju.

"Puno sam kašljao i bio veoma umoran. Navečer kada bih legao počela bi groznica. Pokušao sam ostati smiren i pratio sam upute ljekara. Oni što je najvažnije jeste da se dosta bolje osjećam i svi simptomi su skoro prošli", rekao je Dybala.

U razgovoru za argentinske medije Dybala je govorio i o Cristianu Ronaldu, te je još jednom istakao da mu je velika čast što ima priliku igrati s dvojicom najboljih igrača svijeta. U reprezentaciji sarađuje s Leom Messijem, a u Juventusu s Ronaldom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Razgovarao sam s njim više puta o svemu. Jednomm sam mu rekao 'Cristiano, mi u Argentini te malo mrzimo. Zbog načina na koji igrač, hodaš, ponašaš se...' Nama je Messi broj jedan i jasno mu je bilo zašto on nije baš drag argentinskom narodu", priznao je Dybala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi