Dybala prošao ljekarski pregled, danas počinje trenirati

Argentinac se konačno vratio

Dybala prošao ljekarski pregled, danas počinje trenirati

E. Čaušević

Argentinski napadač Paulo Dybala više od mjesec dana borio se protiv koronavirusa, ali je na kraju izašao kao pobjednik.

Juventus je prije nekoliko dana potvrdio da Dybala više nije pozitivan na koronavirus, te da se konačno izliječio. Argentinac je više od mjesec dana bio u kućnoj izolaciji i nekoliko puta se testirao, ali je tek sada uspio da se oporavi u potpunosti.

Dybala je odmah nakon toga poručio da će početi trenirati s ekipom, te da je jedva čekao da dobije dozvolu da izađe iz kuće. U karantinu je bio skoro dva mjeseca i nikako nije napuštao svoj dom.

Argentinac se jučer pojavio i na ljekarskom pregledu u trening centru Juventusa kojeg je uspješno prošao, te je dobio dozvolu od kluba da se priključi treninzima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On će već danas početi trenirati, ali odvojeno od ostatka ekipe kako bi se vratio u formu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi