Dybala sa Juventusom potpisuje ugovor do 2025. godine!

Ostale još samo formalnosti

Dybala sa Juventusom potpisuje ugovor do 2025. godine!

E. Oštraković

Juventus je navodno dogovorio sve uslove oko produženja ugovora sa Paulom Dybalom.

Ugovor će biti produžen do juna 2025. godine, a čeka se samo da njegov agent dobije dozvolu da može doputovati u Italiju.

Dybalu tako od novog, poboljšanog ugovora sa Juventusom dijeli formalnost, te je ovo sjajna vijest za sve ljude u klubu, ali i navijače Juventusa.

Agent Paula Dybale nije bio u mogućnosti da putuje u Torino zbog pandemije koronavirusa, ali je navodno već sve dogovoreno, te se ugovor samo treba potpisati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Argentinac će u novom ugovoru dobiti značajno povećanje plate, kao i nekoliko bonusa za koje je insistirao da se dodaju.

On je ove sezone u 24 nastupa u italijanskom prvenstvu postigao sedam golova, te je upisao devet asistencija, dok je u ostalim takmičenjima dodao još pet golova i tri asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi