Dybala: Spustio sam slušalicu, otišao do majke i zagrlio je...

Dan kada je potpisao za Juventus

Dybala: Spustio sam slušalicu, otišao do majke i zagrlio je...

E. Škorić

Argentinski nogometaš Paulo Dybala tvrdi da je oduvijek znao da će potpisati za Juventus.

Dybala je u Juventus došao za 40 miliona eura u ljeto 2015. godine, a njegova vrijednost se od tada skoro utrostručila.

On je imao problema sa koronavirusom i oporavlja se u svom domu u Torinu s djevojkom, a u međuvremenu je razgovarao za službenu web stranice Stare dame.

"Sjećam se tog dana kada sam došao u Juve kao da je jučer bilo. Bio sam kod kuće u Palermu s majkom i drugovima. Pričali smo o tome šta bi se moglo dogoditi, momčadi koje sam mogao da biram, ali znao sam da ću prije ili kasnije doći poziv Juventusa", izjavio je Dybala, dodavši:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Jednog dana, nakon ručka, nazvao me agent i rekao mi da ću dobiti poziv od direktora Juventusa. Razgovarao sam s Paraticijem i on mi je rekao da će uraditi sve kako bi došao u Juve. Nakon što sam spustio slušalicu, prišao sam majci, zagrlio je i rekao da ne želim nigdje drugo".

Od tada je napadač odigrao 216 utakmica za Juve i postigao je 91 gol uz 36 asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi