Trener Sassuola unaprijed upisao poraz od Juventusa

De Zerbi nije optimističan

Trener Sassuola unaprijed upisao poraz od Juventusa

U narednom kolu italijanskog šampionata Sassuolo će na noge Juventusu.

I jedni i drugi su odlično otvorili sezonu, nalaze se na samom vrhu tablice, međutim jasno je kako bi sve osim pobjede Juventusa u predstojećem susretu bilo ravno iznenađenju.

Svjestan toga je i Sassuolov trener Roberto de Zerbi, koji je govoreći o torinskom klubu praktički unaprijed upisao poraz.

"Juventus je najjači klub u Italiji, također i u Evropi trenutno. Ne znam kako ga zaustaviti. Ono što znam, jeste da se morate nadati da će imati loš dan ako želite pozivan rezultat", kazao je De Zerbi za Corriere dello Sport.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sassuolo trenutno ima dva boda manje od vodećeg Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi