Džekin sin Dani se brine o tome da napadač Rome što bolje odradi trening

Nema zabušavanja

Džekin sin Dani se brine o tome da napadač Rome što bolje odradi trening

E. Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko sa svojom porodicom nalazi se u kućnoj izolaciji u Rimu.

U Italiji je najteža situacija što se tiče pandemije koronavirusa, a klubovi su donijeli odluku da igrači moraju u kućnu izolaciju, te da čak treniraju u svom domu kada god to mogu.

Sigurno da je njima dobro došlo što mogu provoditi vrijeme sa svojim porodicama jer za to i nije tako moguće kada traje sezona.

Jasno je da Džeko uživa u kućnoj izolaciji u društvu svoje porodice, ali pokušava da trenira što više. U tome mu pomaže i njegov sin Dani koji pazi da svaki trening prođe po pravilu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi