Džekino ime ponovo odjekivalo u Wolfsburgu

Pogodio na slavljeničkoj utakmici

Džekino ime ponovo odjekivalo u Wolfsburgu

Bh. reprezentativac Edin Džeko je večeras ponovo nastupio u dresu Wolfsburga na svečanoj utakmici kojom ovaj klub proslavlja 20-godišnjicu ulaska u Bundesligu.

Među brojnim proslavljenim asovima koji su igrali na ovoj utakmici nalaze se Zvjezdan Misimović, Sead Kapetanović, Bruno Akrapović i brojni drugi, a WfL-Allstars je slavio sa 4:3.

Za pobjedničku ekipu je prvi gol postigao Zvjezdan Misimović u 8. minuti, a posljednji u 59. Edin Džeko, čije je ime ponovo odzvanjalo Wolfswagen Arenom.

Edin Džeko je za Wolfsburg od 2007. do 2011. odigrao 142 utakmice i postigao 85 golova, a ostao je zlatnim slovima upisan u historiju ovog kluba s kojim je 2009. osvojio prvu, i do sada jedinu titulu u historiji Wolfsburga.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kada je Džeko postigao gol, stadionom je odjekivalo ime našeg fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi