Džeko dobio konkurenciju: El Shaarawy stigao u Romu
Foto: El Shaarawy po dolasku u Rim

Italijanski fudbaler stigao na ljekarske preglede

Džeko dobio konkurenciju: El Shaarawy stigao u Romu

Endin Čaušević

Fudbaler Milana Stephan El Shaarawy stigao je u Rim gdje će do kraja sezone igrati na posudbi u dresu Rome.

Italijanski fudbaler već nekoliko sedmica se povezivao sa prelaskom u Romu, a danas stigao u Rim na ljekarske preglede. El Shaarawy će u dresu Rome igrati na posudbi do kraja sezone, a Roma će imati opciju da otkupi njegov ugovor od Rossonera.

"Osjećam se spremno i nadam se da ću dati svoj doprinos Romi. Nema se tu šta puno pričati, želim da djela govore u moje ime. Pun sam motivacije i jedva čekam da zaigram na Olimpicu", rekao je El Shaarawy.

On će sutra ujutro obaviti ljekarske preglede u trening kampu Rome i odmah će se pridružiti ekipi. El Shaarawyja je na aerodromu dočekala i grupa navijača Rome, a 23-godišnji fudbaler se slikao i sa šalom svoje nove ekipe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi