"Romi je potrebno čudo da osvoji titulu prvaka Italije"

Giorgio Chellini vjeruje da Roma ne može do titule

"Romi je potrebno čudo da osvoji titulu prvaka Italije"

Endin Čaušević

Fudbaler Juventusa Giorgio Chiellini vjeruje da je njegova ekipa sinoćnjom pobjedom protiv Rome eliminisala rimsku ekipu iz borbe za titulu prvaka Italije.

Juventus je sinoć na domaćem terenu u derbiju 21. kola italijanske Serije A savladao Romu sa 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Dybala. Štoper ekipe iz Torina Chiellini vjeruje da Vučica više nema šansi da na kraju sezone osvoji titulu prvaka Italije.

"Da su uspjeli ostvariti dobar rezutat protiv nas još uvijek bi imali šanse da osvoje titulu, ali vjerujem da smo ih sinoćnjom pobjedom eliminisali iz te borbe. Potrebno im je čudo da osvoje Seriju A ove sezone", rekao je Chiellini.

Fudbaler Juventusa je dodao da se njegova ekipa nakon lošeg početka sezone napokon vratila u pravu formu, te da će se do kraja sezone boriti da odbrane trofej Serije A.

"Sezona odavno nije bila interesantnija. Napoli igra odlično, ali je i Fiorentina u dobroj formi. Ne treba izostaviti ni Inter koji vreba iz sjene. Sve u svemu, ovo će biti jako interesantna sezona, ali mi vjerujemo da možemo odbraniti titulu", dodao je štoper Stare dame.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je sinoć ostvario svoju desetu uzastopnu pobjedu u ovoj sezoni Serije A.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi