Mkhitaryan nije kao David Silva i Aguero: Džeko zabio drugi gol na meču!

Roma vodi sa 4:2

Mkhitaryan nije kao David Silva i Aguero: Džeko zabio drugi gol na meču!

E. Čaušević

Fudbaleri Rome igraju na svom terenu protiv Beneventa meč 4. kola Serije A.

U finišu utakmice Roma ima vodstvo od 4:2. Naime, Vučica je u 78. minuti stigla do četvrtog gola, a svoj drugi na meču zabio je Edin Džeko.

Za Dijamanta je ovo več 108. gol u dresu Rome gdje je zaista postao prava legenda.

Njegov drugi gol pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Treba pohvaliti i Mkhitaryana za asistenciju i čini se da Džeko konačno ima u ekipi nesebičnog igrača, a ne kao što je to bio slučaju u Manchester Cityju.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
David Silva sebican ovo je najveća glupost koju sam cuo u posljednje vrijeme. Lik ima vise asistencija nego vi svi zajedno objavljenih članaka koji valjaju
10 1
MangasColoradas
...kako ovaj Dzeko zna gurnuti loptu prema naprijed to je cudo jedno za klasicnog napadaca...da ga stave da igra ofanzivnog veznog covjek bi imao 20 asistencija po sezoni hladno kakav osjecaj ima da doda loptu u pravi trenutak.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi