Džeko i društvo nasmijali fanove "poznavanjem" kineskog jezika

Urnebesan video

Džeko i društvo nasmijali fanove "poznavanjem" kineskog jezika

E. Čaušević

Fudbaleri Rome potrudili su se da čestitaju kinesku Novu godinu svojim fanovima u dalekoj Kini.

Vučica je još jednom pokazala da vodi računa o navijačima u Kini, a za njih su imali posebnu čestitku za kinesku Nocu godinu. U istoj su učestvovali Edin Džeko, Radja Nainggolan, Juan Jesus i Stephan El Shaarawy.

Bh. napadač je nasmijao mnoge "svojim" kineskim jezikom, a ni sam nije mogao da zadrži smijeh na snimanju. No, na kraju su on i društvo uspjeli, te su poslali čestitke navijačima u Kini.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi