Džeko i društvo ne putuju na utakmicu Evropske lige
Foto - EPA

Donijeta odluka

Džeko i društvo ne putuju na utakmicu Evropske lige

Midhat Šljivak
Teme:

Fudbaleri Rome neće putovati na utakmicu Evropske lige protiv Seville.

Italijanski tim trebao je sutra igrati prvi meč osmine finala Evropske lige protiv španskog predstavnika, ali utakmica se neće odigrati.

Rimljani su potvrdili kako neće putovati u Sevillu jer avionima iz Italije zbog epidemije koronavirusa nije dozvoljeno slijetanje na aerodrome u Španiju.

Tako će Edin Džeko i ekipa ostati kući i neće igrati sutrašnji meč, a uskoro će se o svemu oglasiti i Evropska fudbalska federacija.

Podsjetimo, prvenstvo u Italiji je već prekinuto i neće se igrati do aprila, a ako se situacija ne poboljša u narednom periodu, vjerovatno se neće ni nastavljati.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaista teški dani za fudbal.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hakkinen
Pa dragi moji prije 3 sata ste objavili da je UEFA " završila " Romi putovanje u Španiju. Meč će se igrati kako je planirano. E j.g
6 4
AmirTenk
mislim da je Tino Sven Susic adekvatna zamjena u reprezentaciji za dzeku
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi