Džeko i ekipa rimsku legendu ostavili bez posla
Foto - EPA

Montelli otkaz

Džeko i ekipa rimsku legendu ostavili bez posla

Midhat Šljivak

Roma je sinoć na gostovanju savladala Fiorentinu rezultatom 4:1.


Edin Džeko i ekipa su doslovno pregazili Viole, a nakon teškog poraza očekuje se da će Vincenzo Montella dobiti otkaz na klupi tima iz Firence.

Legendu Rome tako su otkaza koštali igrači tima koji mu je u srcu i gdje je proveo najljepše godine fudbalske karijere, a razlaz će uskoro biti zvaničan.

Već se naziru i potencijalni kandidati za klupu Viola. Želja rukovodstva tima je Luciano Spalletti, a tu su još Beppe Iachini, Gigi Di Biagio, te Cesare Prandelli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fiorentina će vjerovatno već danas otpustiti Montellu, a vidjet ćemo ko će ga na kraju zamijeniti na klupu ovog tima.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pala
Jurgen Klop ne moze da zaspane kolko se boji bukve i drustva da ne ostane bez posla, a da roma igra evropsku ligu a takva bukva je najvise zasluge imao idemo bosno bosno necemo nigde ni 2030 sa bukvom i pjanim.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi