Džeko i Pjanić imati će jaku odbranu iza leđa
Foto: EPA

Rudiger stigao u Romu

Džeko i Pjanić imati će jaku odbranu iza leđa

S. Bošković
Teme:

Defanzivac Stuttgarta, Antonio Rudiger sletio je danas u Italiju, gdje će sutra obaviti medicinski pregled u Romi.

Dvadesetdvogodišnjak će doći na posudbu, s tim da Roma ima opciju napraviti i transfer ako ponude devet miliona eura. 

Njemački internacionalac stigao je jutros na Flumicion aerodrom izjavljujući "Forza Roma", fanovima prije nego što je ušao u automobil.

Rudiger će sutra obaviti medicinski pregled. Ipak, procjenjuje se da neće biti član tima Rudija Garcie na otvoranju nove sezone Serije A ovog vikenda, protiv Verone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Francuski trener izjavio je da treba još tri defanzivca u timu za nadolazeću sezonu, s tim da je igrač Paris Saint Germaina, Lucas Digne na putu prema Rimu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.