Pioli: Savršeno dobro znamo da Milan čekaju teški trenuci

Trener Rossonera spreman i na to

Pioli: Savršeno dobro znamo da Milan čekaju teški trenuci

Edmir Škorić

Puno je optimizma u i oko Milana, a kako i ne bi bilo nakon impresivne serije i rezultata koji su ne tako davno bili nezamislivi.

Milan je vezao četiri pobjede u sezoni, slavio je i protiv gradskog rivala Intera, a prije Rome je upisana pobjeda na gostovanju Celticu u Evropskoj ligi.ž

"Nema tajne uspjeha. Samo što već neko vrijeme svi radimo u istom smjeru. Klub, igrači, osoblje - sve se čini sastavni dio ovog projekta i svi zajedno radimo na njegovom poboljšanju", rekao je Pioli, pa je dodao:

"Klub treba pohvaliti za nastavak posla koji radimo i dovođenje nekih talentiranih mladih igrača koji mogu dodati raznolikost u timu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, unatoč svemu, Pioli se plaši da će doći kad-tad teški trenuci, a svi u klubu morat će biti spremni da ih prevladaju.

"Dobri rezultati grade povjerenje, ali savršeno dobro znamo da će doći teški trenuci i morat ćemo ih prevladati", dodao je Pioli.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi