Džeko, Ibrahimović i Vidal krase naslovnice italijanskih listova

Šta piše štampa?

Džeko, Ibrahimović i Vidal krase naslovnice italijanskih listova

Edmir Škorić

Italijanska sportska štampa jutros donosi brojne zanimljivosti, s fokusom na Seriju A.

Edin Džeko na naslovnici je Corriere dello Sporta, koji piše o mogućem odlasku Dijamanta u Juventus i dolasku Milika u Romu. Navodi se da će se sve znati u narednih 48 sati, kada treba da se održi sastanak između bh. reprezentativca i direktora Rome.

Isti list piše i o mogućim transferima Vidala i Kolarova u Inter, te Rominoj ponudo za Zaniola od 50 miliona eura. Tu je i priča oko Milana i Zlatana Ibrahimovića.

La Gazetta dello Sport u krupnom planu ima Zlatana Ibrahimovića i njegov novi broj - 9, ali također priču o Interu i transferima Videala i Kolarova, dok je jedan dio naslovnice posvećen i Lionel Messiju i njegovoj sapunici s Barcom.

Tuttosport, torinski list, naravno fokusiran na Juventus i Cristiana Ronalda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uglavnom, manje-više svi listovi sada prate situaciju oko Džeke i Rome, Milana, Intera, a puno pažnje posvećuje se navedenoj priči oko Messija i Barcelone. Upravo iz razloga što je Inter jedan od potencijalnih timova koji bi mogli da dovedu Argentinca.

Top Komentari

vence
A u međuvremenu Suarez ponudjen Juventusu besplatno..tako da Džeko više i nije siguran.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi