Džeko i Amra u trening kampu Rome, Italijani otkrili sve detalje posjete

Dijamant se povezuje s Juventusom

Džeko i Amra u trening kampu Rome, Italijani otkrili sve detalje posjete

Admin Čaušević

Edin Džeko se već nekoliko sedmica ponovo povezuje s odlaskom iz Rome. Prošle godine je bio jako blizu Intera, sada je u pitanju Juventus.

Nova sezona Rome je počela danas s tesitranjem na koronavirus u trening kampu Trigorija, a jutros su italijanski mediji objavili vijest da će Džeko imati i sastanak sa direktorom Guidome Fiengom.

Kapiten bh. reprezentacije je u kamp stigao oko 11 sati zajedno sa suprugom Amrom Silajdžić. Italijanski mediji su po običaju otkrili šta se dešavalo iz kapija.

Naime, Džeko uopšte nije održao sastanak sa Fiengom već je samo testiran na koronavirus i u kampu se zadržao svega 10-ak minuta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Il Tempo je objavio vijest kako će kada je u pitanju Džekina budućnost sastanak održati sportski direktor Juventusa Fabio Paratici i Džekin agent, Silvano Martina.

Inače, već neko vrijeme se špekuliše da je iskusni Sarajalija prva želja Andree Pirla, a za njegovo doveđenje Stara dama će morati izdvojiti 15-ak miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi