Džeko je dobio dozvolu za treniranje, ali Inzaghi još nije potpuno zadovoljan

Čeka se potpis

Džeko je dobio dozvolu za treniranje, ali Inzaghi još nije potpuno zadovoljan

Admin Čaušević

Edin Džeko je već nekoliko dana u Milanu, ali zvanične potvrde transfera u Inter još uvijek nema.

Gazzetta dello Sport je u svom današnjem izdanju objavila vijest da je glavni razlog "nesporazum" između Rome i Džeke oko posljednje plate.

Roma navodno odbija isplatiti Džeki posljednju platu (oko 400.000 eura). Edin je se ne želi odreći i zbog toga su nastali trenutni problemi zbog kojih Inter ne može da predstavi bh. napadača kao novo pojačanje kluba.

I Corriere dello Sport piše o nekim detaljima koji se tiču trenutnog Džekinog statuta jer se praktično nalazi na "ničijoj zemlji".

Popularni Dijamant je jučer dobio dozvolu zda može trenirati u kampu Intera, ali je radio individualno.

[related]https://sportsport.ba/fudbal/edin-dzeko-as-roma-problem-novac/405787[/related]

Trener Simone Inzaghi je zadovoljan što Sarajlija na taj način odražva kondiciju, međutim njegov nastup protiv Dynamo Kieva u prijateljskom susretu je potpuno druga stvar.

Džekini menadžeri su u petak pokušali završiti posao, isto pokušavaju i danas. Ipak, očigledno je da dogovora i dalje nema.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inzaghi je spreman čak Džeku poslati na teren od prve minute protiv prvaka Ukrajine, ali kako nema zelenog svjetla iz Rima trener Nerazzurra će se morati okrenuti drugim rješenjima.

Inače, već odavno su manje-više poznati detalji ugovora. Kapiten bh. reprezetnacije će potpisati na dvije godine uz platu od 5.5 miliona po sezoni.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barbarez9
Hahahahahahaha… koji Cirkus….na kraju ce ostati u Rimu i opet ce reci da nigdje ne zeli da ide jer je Rim njegova Ljubav
5 0
ako1986
Tako i treba ne treba im ostaviti nista cuj molim te nece platu da isplate...sad se vrati nazad pa ce citav iznos morat placati...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije