Džeko izašao iz bolnice, naređeno mu strogo mirovanje
EPA

Slijedi period oporavka

Džeko izašao iz bolnice, naređeno mu strogo mirovanje

Edin Džeko danas je napustio bolnicu Villa Stuart, pišu italijanski mediji.

U ovoj bolnici naš napadač je jučer podvrgnut operativnom zahvatu nakon što je pretrpio dva loma jagodične kosti, a kako je sve prošlo po planu, pušten je na kućno liječenje.

Dijamantu su tamošnji ljekari naredili strogo mirovanje danas i sutra, a mediji u Italiji pišu kako će zbog povrede morati odsustvovati s terena nekoliko sedmica i da se povratak očekuje tek u novembru.

Džekino odsustvo svakako će predstavljati veliki hendikep za Romu, ali i našu fudbalsku reprezentaciju koja na njega neće moći računati u odlučujućim kvalifikacionim utakmicama protiv Finske i Grčke.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Operaciju je, kao što je ranije saopšteno, izvršio ugledni profesor Pesucci.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti