Džeko odgovarao na kratka pitanja: Iznenadit ćete se zbog nekih odgovora
Foto: Screenshot

Inter objavio video

Džeko odgovarao na kratka pitanja: Iznenadit ćete se zbog nekih odgovora

E. Ganibegović

Milanski Inter objavio je vrlo zanimljiv videozapis na svom YouTube kanalu.

U dvominutnom videu kapiten bh. reprezentacije i igrač Intera, Edin Džeko, odgovara na kratka, ili-ili pitanja. 

Naš Dijamant je dobio brojna pitanja iz sporta, ali i pitanja iz svakodnevnog života. Tako je Džeko otkrio da više voli pop od rock muzike, da radije bira bazen nego plažu, kino nego gledanje filma kući...

U priloženom videozapisu možete pogledati šta je to sve naš Dijamant odabrao.

Zanimljivo, odabrao je i Premier ligu Engleske ispred njemačke Bundeslige, iako je u Njemačkoj stekao status velikog igrača igrajući za Wolfsburg s kojim je postao prvak te zemlje, te najbolji strijelac Bundeslige. 

Također, iako je kroz cijelu karijeru izuzetno nesebičan i ispred ličnog stavlja uspjeh ekipe, Džeko je rekao da mu je draži gol od asistencije.

Edin Džeko, inače, igra sjajnu sezonu u Interu.

Njegov tim nalazi se na trećoj poziciji u Seriji A i jedan je od glavnih kandidata da osvoji naslov prvaka Italije, a ističu se još Napoli i Milan. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je u popularnom Calciu ove sezone postigao sedam golova i trenutno je šesti strijelac lige. Prvi je sjajni srpski napadač Dušan Vlahović, koji je za Fiorentinu postigao 12 golova.

Također, Interu sjajno ide i u Ligi prvaka obzirom da je kolo prije kraja obezbijedio plasman među 16 najboljih. Džeko je u ovom takmičenju postigao tri gola i upisao jednu asistenciju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582299751
Normalno je da odabere premier ispred njemacke lige
4 0
Bazarich
Preglupo haj dalje
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi