Džeko: Ne znam zašto nam se ovo dešava, šta da su zabili za 2:1?
(Foto: EPA) Edin Džeko je večeras na Bentegodiju stigao do svog petog gola u ovoj sezoni Serije A

Napadač Rome nakon utakmice protiv Chieva

Džeko: Ne znam zašto nam se ovo dešava, šta da su zabili za 2:1?

Roma je večeras na krilima sjajnog Edina Džeke slavila pobjedu na gostovanju kod Chieva, rezultatom 0:3.

Edin Džeko je postigao drugi gol za Romu i asistirao Aleksandru Kolarovu za konačnih 0:3. Mogao je Edin do kraja postići barem još jedan gol, ali je i prečka bila savezink Letećih magaraca.

"Nama je teško da imamo mirnu vačer, pa čak i danas. Prvo poluvrijeme nije bilo tako mirno, perodično prestajemo igrati", izjavio je nakon utakmice Džeko, pa nastavio:

"Ne znam zašto se to dešava. U posljednjim minutama prvog dijela nas je Mirante spašavao, šta bi bilo da su zabili za 2:1."

"Naravno, nakon loše partije poput one u Firenci pokazali smo snagu i kompaktnost. Protiv Milana nam je nedostajao drugi gol, a danas smo odradili naše. Pobijediti u Seriji A u gostima nije lako. Uvijek je teško, svi imaju veliku želju, ali moramo pobjeđivati, moramo pratiti i šta drugi rade... Ali ako mi ne pobijedimo nije važno šta su drugi uradili", istakao je Džeko i na kraju poručio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Navijači su naš dvanaesti igrač, potrebni su nam. Nadam se da su spremni da nam u utorak pruže podršku, u utorak moramo dati sve od sebe".

Inače, Romu u utorak na Olimpicu očekuje prvi duel osmine finala protiv Porta.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi