Džeko: Osjetio sam trzaj u mišiću

Dijamant objasnio situaciju nakon meča

Džeko: Osjetio sam trzaj u mišiću

Napadač Rome i kapiten našeg nacionalnog tima Edin Džeko rekao je nakon napuštanja terena protiv Milana da je osjetio trzaj u mišiću.

Džeko je bio dvostruki strijelac u pobjedi svog tima, ali je nažalost igru napustio prije kraja zbog povrede. Ipak, čini se kako nije riječ o težoj povredi Dijamanta.

"Osjetio sam trzaj u mišiću, ali naredna utakmica je veoma važna. Mi želimo da pobjedimo u svakom meču do kraja", rekao je Džeko pa se osvrnuo i na današnji meč:

"Doći ovdje i postići četiri gola nikada nije lako. Šteta je što smo primili gol, ali generalno gledajući, možemo biti sretni ovim rezultatom. Radio sam naporno svih ovih godina kako bih postavio lični rekord u broju postignutih golova. To je važno za mene i za moje samopouzdanje, ali najvažnija stvar je uvijek tim. Moja budućnost? Imam još tri godine ugovora sa Romom", rekao je Džeko nakon meča. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Dijamant je sada usamljen na čelu liste strijelaca u Seriji A sa 27 golova, odnosno dva više od Belottija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi