Pohvale na račun Dijamanta stižu sa svih strana
FOTO - EPA

Igrač Sheriffa cijeni Džeku

Pohvale na račun Dijamanta stižu sa svih strana

A. Beganović

U okviru 4. kola grupe D Lige prvaka snage će odmjeriti Sheriff Tiraspol i Inter.

Isti protivnici "sudarili" su se i u 3. kolu u Milanu kada je Inter slavio rezultatom 3:1, a nakon tri odigrana kola Sheriff se nalazi na čelu tabele sa 6 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirani Real, dok je Inter na trećem mjestu sa dva boda manje.

Upravo zbog položaja na tabeli ovaj duel 4. kola je od ogromne važnosti za obje ekipe, a ko će imati više razloga za slavlje saznat ćemo sutra oko 23:00.

Dan uoči okršaja za talijanske medije je govorio mladi 21-godišnji ofanzivni fudbaler ekipe iz Tiraspola, Edmund Addo, koji je između ostalog pohvalio i najboljeg bosanskohercegovačkog fudbalera i igrača Intera, Edina Džeku.

Na pitanje koji ga je igrač Intera najviše dojmio, Addo je odgovorio:

"Nekoliko igrača je imalo dobar dan u našem prvom okršaju. No, moram spomenuti Džeku. Zabio je sjajan gol, ali najvažniji je bio njegov tempo igre i koliko je zainteresiran da pomogne svojim saigračima".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pobjeda nad Interom ekipi iz Tiraspola bi otvorila vrata osmine finala Lige prvaka.

"Mislim da možemo pobijediti. Uz dobar timski rad, slijedeći trenerove ideje pokušat ćemo pobijediti. Bio bih sretan kada bismo prošli u osminu finala i naporno radimo da to ostvarimo. No, svjesni smo da smo u borbi sa tri sjajne ekipe. Nadamo se da ćemo se kvalifikovati te da ćemo učiniti ponosnim sve one koji nas podržavaju", zaključio je Addo.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi