Džeko predvodi Vučicu u Veroni

Bh. napadač od prve minute

Džeko predvodi Vučicu u Veroni

E. Čaušević

Fudbaleri Rome danas igraju na gostovanju protiv Verone meč 23. kola italijanske Serije A.

Vučica želi izaći iz krize loših rezultata i upisati prvu pobjedu još od 16. decembra prošle godine. Eusebio Di Francesco danas je odlučio izvesti na teren veoma napadačku postavu jer bi i za njega u slučaju poraza ovo mogao biti posljednji meč na klupi Rome.

Di Francesco ima malih problema s povredama napadača u ekipi, ali vjeruje da igrači koji će danas istrčati na travnjak mogu dosta toga pokazati. Oni što je najvažnije za navijače u BiH jeste da će Edin Džeko i ovaj meč početi od prve minute.

Roma: Alisson, Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov, Pellegrini, Strootman, Nainggolan, Under Cengiz, El Shaarawy, Džeko.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Verona: Nicolas, Ferrari, Caracciolo, Vuković, Fares, Romulo, Valoti, Buchel, Aarons, Matos, Petković.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije