Roma u Belgiji našla zamjenu za Džeku

Kraj epizode na Olimpicu?

Roma u Belgiji našla zamjenu za Džeku

S. Grebović

Već neko vrijeme ne cvjetaju ruže u odnosima između Edina Džeke i trenera Paula Fonsece, pa ne bi čudilo kada bi naš napadač već u januaru napustio Rim.

Roma je za vikend na svom terenu nekako uspjela da savlada Speziju rezultatom 4:3, a taj susret je Edin Džeko odgledao sa klupe. Tom pobjedom Fonseca je sebi donekle kupio malo vremena, a kolateralna šteta novonastale situacije mogao bi biti upravo Edin Džeko.

Čelni ljudi Rome su se već bacili u potragu za nasljednikom bh. dijamanta.

Prema nekim navodima to bi mogao biti napadač belgijskog Genta, Ukrajinac Roman Yaremchuk.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Izvori govore da pregovori na klupskom nivou već uveliko traju, a spominje se i cifra od 12 miliona eura.

Koliko je ova priča zapravo realna i hoće li do njenog ostvarenja i doći, ostaje da se vidi.

Top Komentari

BosnianKingdom
Hahah jedina adekvatna zamjena za Dzeku kao 9tku mogu biti Benzema, Lewandowski, Kane, Ibrahimović, Lukaku, Mandzo i Suarez ostali su ispod njegovog imena i govorim o klasicnoj 9tki,nemojte mi odmah o Ronaldu i Messiju kad su oni krilni napadači
4 2
user1585249870
Evo vec 10 godina covjeka selite od kluba do kluba od drzave do drzave, koji ste vi kreteni.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi