Džeko se oglasio na Instagramu nakon još jednog kiksa Rome

Ne ide im baš najbolje

Džeko se oglasio na Instagramu nakon još jednog kiksa Rome

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome nisu počeli novu sezonu u italijanskoj Seriji A baš kako su očekivali jer se nakon četiri kola nalaze na devetom mjestu s pet bodova.

Vučica je jučer odigrala drugu utakmicu u novoj sezoni pred svojim navijačima i ponovo ih je razočarala. Iako je Roma nakon prvog poluvremena vodila sa 2:0 protiv fenjeraša Chieva na kraju su gosti iz Verone uspjeli da dođu do remija o svoje bod.

Ovaj kiks navijači Rome nisu prihvatili baš na najbolji način te su se mogli čuti zvižduci s tribina Olimpica. Ipak, igrači rimskog kluba vjeruju da će u nastavku sezone pružati mnogo bolje partije, a ono što je najvažnije za njih jeste da je želja i motiv za dokazivanjem još veća.

To potvrđuje i objava bh. napadača Edina Džeke koji se prije nekoliko trenutaka oglasio na Instagramu. Džeko je poručio da će fudbaleri Rome ostati ujedinjeni do kraja, a posebno u teškim momentima.

"Ujedinjeni kada je sve u redu, ali još ujedinjeniji kada stvari ne idu kako treba", poručio je Džeko.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

Tutti uniti quando va bene, ma ancora di piu se va male 💪 #forzaromasempre 💛❤️

A post shared by Edin Dzeko (@ed_dzeko) on

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harisss
Tako je Dzekson!!! Sezona je duga.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti