Džeko se pohvalio potpisom, Zmajevi mu "okupirali" profil

Dijamant ostaje u Romi

Džeko se pohvalio potpisom, Zmajevi mu "okupirali" profil

Edin Džeko potpisom novog ugovora prekinuo je sve špekulacije oko nastavka karijere.

Posljednjih nekoliko mjeseci italijanski mediji su iz dana u dan pisali o eventualnom prelasku u Inter, činilo se kako je transfer završena stvar, no naš fudbaler na kraju će očito ostati u Romi.

Rimljani su uložili velike napore kako bi Džeku zadržali u svojim redovima, a u tome su na koncu i uspjeli, pa je bh. napadač poslije višetrajnih pregovora pristao da potpiše novi ugovor do 2022. godine.

Fotografiju s potpisa Džeko je podijelio i na društvenim mrežama, ne skrivajući sreću i zadovoljstvo, a među brojnim komentarima mogli su se vidjeti i oni njegovih saigrača iz reprezentacije. Profil su mu 'okupirali' Pjanić, Šehić, Duljević..., svi oni su čestitali Dijamantu na novom ugovoru. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Broj komentara povećava se iz sekunde u sekundu, posebno su 'aktivni' navijači Rome koji su konačno odahnuli...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti