Džeko u maskiranoj "zvjerki" stigao na ljekarski pregled!

Igrači Rome počinju s treninzima

Džeko u maskiranoj "zvjerki" stigao na ljekarski pregled!

Admin Čaušević

Fudbaleri Rome će nakon skoro dvomjesečne pauze ove sedmice početi s treniranjem u kampu Trigorija.

Italijanska vlada je krajem prošle sedmice dozvolila da fudbaleri mogu individualno trenirati u klupskim kampovima, a među prvim koji će na teren su prvotimci Rome.

Edin Džeko je bio među prvim koji su jutros došli u Trigoriju. Kapiten Rome je na trening stigao oko 9 sati i 30 minuta i to u zamaskiranom Bentleyu.

Iskusnog napadača, njegove saigrače te stručni štab danas očekuje testiranje na Covid-19 kao i drugi testovi kako bi se ustanovilo da se može vratiti trenažnom procesu.

Igrači Rome su podijeljeni u grupe i bit će testirani do srijede. S treninzima će početi u četvrtak i to u grupama sa po maksimalno pet igrača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TheAnswer
Imam grijeha od prije, ne daju mi da se registriram, inače bi osvojio ovu vašu ligu glatko. Bolje ono ovako. Zašto ne mogu igrat kad nisam registriran na forum, i vi vršite diskriminaciju
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi