Džeko večeras debituje za Romu

Prvi meč za Džeku u dresu Rome

Džeko večeras debituje za Romu

M. Šljivak

Edin Džeko večeras će debitovati za ekipu Rome.

Nakon što je u sredinom sedmice i zvanično predstavljen kao novi igrač italijanskog tima, večeras će Edin upisati prve minute u dresu Vučice.

Nova Romina "devetka" će svoj prvi nastup u novom dresu imati u prijateljskom duelu protiv španske Seville, aktuelnog osvajača Evropske lige.

Susret Rome i Seville igra se večeras od 20 sati...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sastav Rome za večerašnju utakmicu protiv tima iz Andaluzije...

Lobont, Nainggolan, Castan, Strootman, Iturbe, Ljajić, Džeko, Totti, Salah, Maicon, Pjanić, De Rossi, Ibarbo, Keita, Destro, Florenzi, Szczesny, De Sanctis, Gervinho, Paredes, Torosidis, Manolas, Ucan, Anocic, Pop, Capradossi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.