Džeko večerašnji susret protiv Fiorentine počinje sa klupe

Prenose italijanski mediji

Džeko večerašnji susret protiv Fiorentine počinje sa klupe

Bh. reprezentativac Edin Džeko večerašnju utakmicu protiv Fiorentine počet će sa klupe, prenose italijanski mediji.

Roma u okviru 30. kola italijanske Serije A igra vrlo važan susret protiv Fiorentine na kojem će pokušati da prekine crnu seriju, a trener Claudio Ranieri je navodno odlučio da Džeku ostavi na klupi.

Dijamant već neko vrijeme ima problema sa povredama, a Italijani prenose kako ga trenutno muči članak, pa će zbog toga večerašnji susret početi sa klupe za rezervne fudbalere.

Umjesto njega Ranieri će u vrhu napada šansu ukazati češkom napadaču Patriku Schicku koji se ustalio u prvoj postavi otkad je došao novi trener.

U tim će se vratiti i Nocolo Zaniolo koji nije počeo susret protiv Napolija u nedjelju zbog stomačnih problema, a u prvoj postavi bi trebao da bude i Cengiz Under koji je meč protiv Napolija također počeo sa klupe.

Evo kako bi trebale izgledati postave za večerašnju utakmicu koja inače počinje u 21.00 sati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma: Mirante; Santon, Fazio, Juan Jesus, Kolarov; Nzonzi, Cristante; Under, Zaniolo, Perotti; Schick.

Fiorentina: Lafont; Milenković, Ger. Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi; Benassi, Veretout, Dabo; Gerson, Simeone, Muriel.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi