Prvotimac tuzlanskog tima u razgovoru za SportSport.ba

Beganović: Slobodu ne smije niko olako shvatiti

41

Komentari (41)

user1610286185
Sto vise nas smatrate "smradovima" to znaci da idemo u pravom smjeru. Bijednici kraj svojih problema komentarisu Slobodu fuj!
_admirr.x
JEL PUKLA ZASTAVICA AMARE?
Kapak
Niko nikoga ne smije smatrati losijim. 11 na 11 uvijek.
kurjak
Možeš zamisliti kad je neko do juče igrao se klisa i truhle kobile,pa ga otjeraše u grad,pogledao dvije utakmice i misli da nešto zna.
Kapak
Sta si ti igrao?
user1604155860
Svi koji ruzno komentarisete o F.K.SLOBODI prvo ocistite smece u svom dvoristu da se ne pogusite.
Husrefbeg22
... olako shvatiti. Beganovicu mogao bi ti malo prelistati gramatiku bosanskoga jezika za osnovne skole. Nije olako vec olahko.
K79
Pa profesore nije Beganović pisao tekst ?
E.Car
Ko kaže da je Beganović tako i rekao!!!! Možda je novinar pogriješio!!!!!
emanuelmacron
ja navijam za slobodu,ali nesvidjami se sto nije dala go,sirokom,slab je siroki ,ili to govori o slaboj slobodi,neznam al me nervira ta pickavost slobode.Vise bi vam vjerovo da ste pobijedili sirokog,nego prve tri.
Kapak
Siroki slab???
user1604593678
De ne prdi alaha ti i ti i ostali klubovi u ovoj ligi Prvog pretkola nemoze te proc a Veležu aferim.
jhhhh
Idemo još jače❤?
BordoBijeli
Druze nije nikakca uvreda ni provokacija ali dobili ste 3 ubjedljivo najgore ekipe u ligi minimalnim rezultatom 1:0/2:1.U te 3 utakmice svirano vam 2 penala,1 je nepostojeci.I odigrali ste kuci sa skroz slabim Sirokim nerjeseno 0:0mNez sta se sad dizete kao da ste prvi u 30.kolu a ne u nepotpunom 4.Sloboda mi je do prosle godine vazda bila gotivna ekipa ali poslije onog uvlacenja Vici,ni malo.7 mjesto plafon.Nego molite vi Boga da ce Husic dici ruke od Tuzle i vratiti se vama,u suprotnom naredni 20 godina sredina tabele/zona ispadanja/2.liga
Plavivozdobarskroz
Prvi put da se slazem sa bordo prikom sa Koseva. Tuzlanski smradovi se vratili u 2016 godinu kad su dozivjeli pola godine slave i sad svima sole mozak. A kad opet budu 9 na tabeli - 15 fukara kojima je IQ -2 i koje legendi BH fudbala Ivici Osimu zele mozdani. Zamisli fukara - ali doslovno?
BordoBijeli
@Plavivozdobarskroz Ma vjeruj mi,u zadnje vrijeme ne idem toliko cesto na gostovanja ali u bliskoj proslosti dok sam isao,ljepse i prijatnije mi je bilo gostovanje u Gabelu,Ugljevik,Bijeljinu itd.nego u Tuzlu.Ova Sloboda je nama svima klubovima iz Federacije najveci dusman.2015/2016 imali su strasnu ekipu i imali su gotovo pa sigurno duplu krunu kod sebe.Kiksevi kod kuce kao protiv Drine su ih kostali titule.A onda ekipi pao moral i to ih je kostalo i kupa.To je vjerovatno najbolja i jedina sansa koja se Slobodi nece bar jos 20 godina ukazati za osvajanje titulu.Ako Tuzla ove godine ne izbori Evropu,Husic 100% dize ruke od njih.Ili zapravo,mozda nece bas dici ali sigurno nece vise dovoditi zvucna pojacanja i davati neke velike plate.Bez kvalitetni pojacanja nema.ni dobrog plasmana na tabeli.Sloboda ako ne dovede nekog investitora ili nekako ne nagovori Husica da se vrati oni ce jos najmanje 2 decenije tapkati u mjedtu izmedju 2.lige i sredine tabele u PL.
Mido
Kako bolan smradovi?
salt_city
Nisu ni nama gostovanja na Koševu i Grbavici bila normalna, nekoliko puta autobus polupan, čim udjemo na stadion psovke i zvižduci, al to je haman rivalitet
Adnan tz
Dok smo vam davali bodove boli smo dobri ,a sad ne valjano .okreni se ti svom klubu i prati ga u 1.federalmu Pusti se nas i tvoje ljubomore Idi vade lopte iz gola sto vam Nece Zrinski Dok vam je amaw bio pola tekmi ste kupili
K79
@BordoBijeli ja sam iz Tuzle i kažem da je ova Sloboda realno sredina tabele jer je to ista ekipa 90% od prošle godine , prvo ne dižemo mi slobodu nego je dižu novinari a vi se lozite na te naptise jer ste svjesni da su i Sarajevo i željo bidon ove sezone, jarane vama ako se ne vrati amidza vi ste sredina tabele isto ko i Sloboda a željo je već završio karijeru barem za naredni 5 godina ! Vidiš i ja sam nekad u mladosti isao na gostovanja i vjeruj nikad al nikad se nismo vratili bez polupani prozora na autobusima , klasične sacekuse sve do semizovca , ne znam stvarno zašto je vama iz federacije sloboda najveći dusman? Meni Sarajevo ni željo nisu nit će kad bit , vidim da je vama svako kriv što ste izgubili titulu osim vas samih ! Uglavnom sve najbolje u predstojećem prvenstvu i sportski pozdrav !
Plavivozdobarskroz
Cuj kako smradovi. Pa samo smradovi mogu pozeljeti nekom covjeku da dobije mozdani, a fukare smrdave su to pozeljele Ivici Osimu. Nemamo sta vise raspravljat.
user1585252255
Smrad ti u gacama.
user1585252255
Slazem se da Sloboda realno jeste za sredinu tabele, ali isto tako glupost je pisat da su dobili 3 najgore ekipe, pogledaj kome su te ekipe do sad uzimale bodove.
_admirr.x
klošo jedan da vam nije onog kineza japanca sta je vec sad bi bili u borbi za opstanak.
K79
@Plavivozdobarskroz tu ću se složiti sa tobom i reći da je taj transparent od strane pojedinaca bio zaista degutantan i nepotreban te klub je uputio zvanično izvinjenje i ogradio se od tih pojedinaca, meni lično ivica osim je bog fudbala što nažalost ne mogu reći za njegovog sina, čovjek koji već godinama javno kaže na presovima da mu je Sloboda najmrzi klub u ligi te je 2012 namjerno pustio utakmicu protiv Leotara samo da bi sloboda ispala iz lige ! Da se razumijemo Sloboda je sama sebi kriva što je te godine ispala al ima nešto što se zove fair play a to Super brko definitivno nema ! Zelji u svakom slučaju sve najbolje al teška situacija majstore upravo zahvaljujući super brki iz druge galaksije ! Ne treba da te brine Sloboda mi smo realno 6,7 pozicija , ove godine simin han i Zrinjski te Vico su ti najveća opasnost LP
kurjak
@Plavivozdobarskroz A kad je plavi voz zaćero Slobodi i učestvovao u izbacivanju Slobode iz PL.To nisu smradovi, to je dno septičke jame.
Gasirotti
Sta pricas bolan, nema slabe ekipe u ligi debilu, pa sto Borac nije pobjedio Leotara i Posusje jos sudije ima??? Pa Radnik uze bod velezu, rudar ga pobjedi u Mostaru. Nije lako nikog pobjedit, kad pobjedis Rudar ko da si pobjedio Zrinjski, isti ***** al ti si glup jer si star
Stanley
Beganoviću aj ne laprdaj. Kakva crna Sloboda koji postoji samo reda radi.
salt_city
Od 1919 reda radi... e moj majmune kakve su igrače dali sloboda velez čelik treba da boga molite da uz Sarajevo i želju budu jaki i održe ovu ligu..
Stanley
I šta ste osvojili? Nebitni ste druže. Vi i Čelik ste smiješni i jadni. Sram vas bilo i jedne i druge. Niste u stanju napraviti ozbiljne klubove. Sram vas bilo! Veliki gradovi a nikakav faktor ste. Hbeo li vas Đzasmin i Dofu nesposobne.
kurjak
@salt_city Zemljače, nemoj se truditi ni pod razno da neandertalcu nešto objasniš.Nemoguća misija.
Haroldinjo
Kad ne bi išle sve pare u sarajevo od nas iz tuzle i zenice ne bi Ni vi imali jake klubove smradu jedan klosarski sarajevski
Stanley
Tipično glup i Tuzlanski odgovor. Kme kme sve pare idu u Sarajevo. Koliko ti je godina? Vi glasate za jednog te istog lika 25 godina i očekujete bolje. Stadion vam se raspada bolan i trenutno je najgori u državi. Jel možda iz Mostara idu sve pare nama pa tako Velež jako dobar i stabilan? Vi ste jednostavno nesposobni za bilo šta hbeo li vas Džasmin još jednom.
Stanley
Tipično glup i Tuzlanski odgovor. Kme kme sve pare idu u Sarajevo. Koliko ti je godina? Vi glasate za jednog te istog lika 25 godina i očekujete bolje. Stadion vam se raspada bolan i trenutno je najgori u državi. Jel možda iz Mostara idu sve pare nama pa tako Velež jako dobar i stabilan? Vi ste jednostavno nesposobni za bilo šta hbeo li vas Džasmin još jednom.
Matic
Dajte ba ljudi nemojte se zaebavati HAHAHAAHA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti