38

Komentari (38)

BordoBijeli_exyu_sa
Ima tu svega, sada ce stvari na vidjelo krenuti
Tumbe1976
D.J.L.Zeljeznicar. Tako je Amare ,cvrsta ruka i polako ali sigurno unisti Zeljeznicar. Zahvalni navijaci Sarajeva !!!
Sarbit2019
Vrhunski stručnjak koji je u životu bio igračka legenda i trener koji ima veliko iskustvo trenirao je ukupno 3 kluba od toga FKŽ čak dva puta ,a u ova ostala 2 kluba se zadržao dugo i napravio zavidne rezultate za mjesec dana koliko ih je trenirao dok ga nisu nabili nogom. Bog da poživi njegovu svetost Amara.
Fk1921
Kamataru jebbem ti najmilije. Lutvo ti i ivana silovao
SonPen1946
Ja Vam iskreno i od srca zelim da Amaw gospodar žlješčara ostane sto duze u klubu!
Lafac
Najjače je kada se objavi članak o Želji općenito ovdje se skupe sve neki brižni prijatelji od Koševa, Mostara,Tuzle i ostalih gradova koji nemaju veze sa nama, očigledno vide u Amaru još opasnost pa ovoliko prate njega sta radi! Budite sigurni da će nas Brko ostati još dugo godina a našim dušmanima mogu poručiti da će umrijeti od muke kada bude završena sljedeća skupština kluba koja je u januaru,živi bili pa vidjeli!
nedoni46
ako Bog da da ostane.
Lafac
@nedoni46 naravno da će ostati!!
GiS
@Lafac -9 BRRRRRR, to je taj cuveni rad SIR AMAR OSIMA hahahahahha
rabodimis
To brate, nedajte se dusmanima !!! Ja da sam nedo Bog na vasem mjestu ugradio bi ga u grb zelje, negdje u cosku sa lijeve strane.. Ima vala za njega malo mjesta.. Sliku preuzmete sa onih Eva sardina (original, nane mi) i Bog da vas vidi.. Morz je najjaci trener u BiH-a samo nema srece.. a i tim vam je pun "kloceva" nema niko sposoban da odgovori na njegove zahtjeve i zamisli..
Lafac
Kakvi ste vi kompleksasi majko mila,više prate Jel neko u Želji prdnuo kako treba ili ne treba nego što prate svoj klub hahaah, Sarajevo je meni ne bitan klub i zato ne spavam na vašim temama kao vi na našim !
nedoni46
@Lafac maloprije procitah da nekog momka prozivas radi pravopisa, evo mene oci bole od tvog. Druga stvar, u bordo klubu se svi vesele, navikli smo na neke probleme u proslosti, sad hvala Bogu med i mlijeko, pa vam vracamo za period gdje ste nam se smijali. Kako stvari stoje, ako Bog da, jos dugo, dugo cemo vam se smijati.
Plavi orkestar
Pa eto ako ostane i Krupa ce imati koga nakantati.Oni ce biti najsretniji.A i igraci Zelje jer ce im Amar cestitati na porazu.
ismir1946
Samo pogledaj članke o Sarajevu,i kompletan tvoj komentar pada u vodu.Pa ti svaki komentarišeš a fol prozivaš druge.A što se tiče direktora,pa vama niko ne valja,samo je Brko dobar i bezgrešan.Bez stranog investitora nema napretka zapamti to beze se ložite na skupštinu i bolje sutra.
milozadrago
e moj lafac d aje bilo ko drugi napisao to pa hajd alo ti da naposes to ne ide mi u glavu pa bolan ni jedan tekst o sarajevu nema a da ti nisi komentarisao. A sta tebe briga ti si svakako rekao da odustajes od zrlje i da te boli k.... za zeljom.
VenamaHrabrih
NK Guslar djl, sa Grbavice.
pjanke.sa
Privatna prcija. Kako frajer buka oca svog nisam to nigdje vidio u zivotu.
Decembarski
Istina da je uprava FK Zeljeznicara slabo radila,ali iste je doveo Amar i dok u klubu ne bude svako radio svoj posao i prestane se pomasati kao da je od boga dat tu,Zeljo nece imati naprettka.
Lafac
Kad već napišete članak možete i provjeriti zašto ga je verbalno napao, ukratko ovaj direktor je čak i gori nego što je to bio Ahmetbegovic pa nek neko skontao o čemu je riječ!
pjanke.sa
Sta ima selektor da napada direktora ba haloo pa za sta god?! Pa zna se ko bi trebao da bude glavni. Samo u vasoj firmi trener direktoru nesto moze reci
Lafac
A šta tebe boli kiita sta se kod nas dešava? Ti kao zabrinut za klub? Ajde malo iskompleksirano derište idi na svoje teme
pjanke.sa
Pa konjino glupa, ti ne znas ocito da bez jakog Zelje, nema jakog Sarajeva i obrnuto idiote. Vidis da ti potvrdim ovo sto pricam: vi ste se sada nesto nadigli kao nije vam dobro jesen prosla, a prosla vam je nikad bolje. To sto smo mi postaviti ljestvicu malo vise samo vama moze biti dobro da radite jos jace i bolje. Ali ogranicen si ti ocito sa svim tim svojim insajderskim informacijama. Haj mrs.
Lafac
@pjanke.sa te svoje seljačke šuplje prosipaju nekom drugom, boli me kuraac za vas mene samo interesuje Željo a to da nema jakog Želje bez jakog Sarajeva plači mačku o rep! Idi ti na svoje teme kompleksasu mali s KG!
pjanke.sa
E ti si pravi zeljovac pasa.
Hakkinen
@Lafac razočarao si me kao stanovnik grada Sarajeva.
Jer jeste istina da bez jakog Sarajeva nema ni jakog Želje i obratno.
Ali ti imaš svoje mišljenje a ja svoje.
Ja sam dosadan po tom pitanju kao navijač F.K.S. jer vrlo rado bih volio vidjeti među prva 4 tima, naravno moje Sarajevo pa ostala 3... Velež, Željo, Sloboda ( na žalost Čelika nema).
Lp
pjanke.sa
@Hakkinen pusti brate ovaj je nekakav kompleksas, umjesto da se usuti i poklopi usima, on se jos iz rupe ko bijesan pas okolo razgalamio. Cuj hebe se njemu za Sarajevo a od nas trebaju da uce ako hoce ista da naprave.
Hakkinen
@pjanke.sa neka polako amidžino lakapo. Nekim ljudima teško je objasniti pojam 2 kluba JEDAN grad ali nema veze.
Nećemo mi psovati i vrijeđati a sve ostalo nam je dopušteno.
Vozdra oko moje.
naseroric
dao otkaz jer je pustio plate za 6-ti mjesec a amaw se izderao na njega jer je trebao pustiti onako kako on kaze nekom za osmi mjesec nekom za deveti itd
hz_033
hahaha, rasterat ce Amaw sve zivo ostace samo dugmici hahah
AmarSahi
E baš hoću :D
Brazuka
Amar daj ostavku! Sram te bilo, nisi veci od kluba!
Lafac
@Brazuka zar ti ne navijas za Tuzlu? Sta ćeš ovdje jadan ne bio?
AmarSahi
Evo, već sam podnio zahtjev :D
milanovac
sta ocekujete kad vam ****ni Amaw vodi sve
bistrik87
Ovo je presedan u svijetu fudbala, da direktor daje ostavku jer ga je trener uvrijedio ?
Nikoizniceg
Inače bude obratno :D
Sako12
Treba vam ****t mater svima.
pjanke.sa
Eh vala bas tako.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.