Dzsudzsak sjajno pogodio

Mađari u 79. minuti stigli do izjednačenja

Dzsudzsak sjajno pogodio

D. Vejo

Reprezentacija Hrvatske večeras je u Budimpešti remizirala sa selekcijom Mađarske rezultatom 1:1 (0:1). Iako su prvo poluvrijeme bili mnogo bolji igrači Hrvatske pali su tokom drugih 45 minuta.

Hrvati su poveli. Igrao se 29. minut meča kada je Mario Mandžukić na centaršut Perišića sa lijeve strane najbolje se snašao u šesnaestercu protivnika i poslao loptu u mrežu. Time je i postavljan rezultat prvog dijela meča koji je bez premca pripao gostima.

Međutim, domaćin okreće novu stranicu i bude se. Drugi dio utakmice potpuno je pripao Mađarima. Na izjednačenje se čekalo sve do 79. minute meča kada sjajno slobodni udarac izvodi Balazs Dzsudzsak.

Kako je to Mađar uradio, pogledajte u videu...

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije