Osramoćen do kraja života: Pojavio se video Dzyube kako se samozadovoljava

Odmah izbačen iz reprezentacije

Osramoćen do kraja života: Pojavio se video Dzyube kako se samozadovoljava

E. Čaušević

Ruska javnost danas je ostala u šoku nakon što je objavljeno da je kapiten Artem Dzyuba izbačen iz reprezentacije.

Dzyuba je jedan od najboljih igrača Rusije, a svi su bili šokirani informacijama da je izbačen iz reprezentacije. On neće biti na raspolaganju za naredne mečeve zbog skandala u kojem se našao.

Kao što je već poznato Dzyuba je izbačen jer se pojavio video gdje se samozadovoljava, a iz Fudbalskog saveza Rusije su ekspresno reagovali, te su kaznili iskusnog napadača.

Mnogi su s rezervom uzeli ove informacije o razlogu zašto je Dzyuba izbačen iz reprezentacije, ali ubrzo nakon toga stigli su dokazi jer je video objavljen na društvrenim mrežama.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Sporni video ruskog napadača zbog kojeg je meta ismijavanja na društvenim mrežama možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

rabodimis
E cuj "osramocen do kraja zivota"... Dok *****i paradiraju, pedofili su "normala" medju elitom, ubijaju i kolju milione ljudi sirom svijeta, pale sume, plastike u okeanima ko 4 Francuske.. on treba da se stidi.. ma hajte molim vas.. sta vi okrenete glavu kad se kupate, ni ne gledate prema dole.. sve fini naki ljudi.. zapalite, silujte, ubijte.. al ne drkajte ni za zivu glavu, bruka.. XD
21 4
user1583752673
Covjek ima para da ih mjenja svaku noc i on ga uhvatio drkat i jos se snimao, koji debil!
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti