Obrukao se za cijeli život: Maksimović se okliznuo na urnebesan način i poklonio gol Rusima

Poraz Srbije u Moskvi

Obrukao se za cijeli život: Maksimović se okliznuo na urnebesan način i poklonio gol Rusima

Endin Čaušević

Reprezentacija Srbije poražena je večeras na gostovanju kod Rusije (3:1) u prvom kolu Lige nacija.

Srbija se nalazi u Ligi B nove sezone, ali nisu počeli kako su očekivali. Večeras su gostovali u Moskvi kod Rusije, te su poraženi sa 3:1. Dva gola za domaće zabio je Dzyuba, dok je meč obilježio eurogol Karavaeva.

Jedini pogodak za Srbiju postigao je Aleksandar Mitrović u 78. minuti utakmice, ali to je bilo sve što su Orlovi večeras uradili.

Međutim, trenutak koji je obilježio meč desio se u 81. minuti meča kada je Rusija došla do 3:1. Nevjerovatnu grešku napravio je Nikola Maksimović koji se bizarno okliznuo, a to je iskoristio Dzyuba koji je zabio gol za 3:1.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Veliku grešku defanzivca Srbije i njegovu nespretnu reakciju možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

Ters
Ove je bodove Putin dogovorio. Jedan divan vazalski odnos
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti