Modrić ponovo na Otoku?
FOTO - EPA

Želi ga Guardiola u svom timu?

Modrić ponovo na Otoku?

A. Beganović

Iskusnom hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću na kraju sezone ističe ugovor sa Realom, a gdje će nastaviti karijeru još uvijek nije poznato.

Iako je u poznim igračkim godinama, Modrić pruža sjajne partije i važna je karika Ancelottijevog Reala, no i pored toga još uvijek sa čelnicima kluba nije razgovarao o svojoj budućnosti.

Navodno, Modrić ima želju odraditi još jednu sezonu u dresu "kraljevskog kluba", a da li će doći do pregovora vjerovatno će se saznati špočetkom iduće godine.

S druge strane, razvoj situacije oko njegovog statusa u Realu prate u Manchester Cityju. Menadžer ovog kluba Pep Guardiola, prema pisanju inostranih medija, rado bi ga vidio u svom timu, tako da bi se sjajni hrvatski reprezentativac ukoliko ne postigne dogovor sa Realom vratio na otok gdje je nastupao za Tottenham.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju dodajmo i da bi Modrić mogao završiti uspješnu reprezentativnu karijeru nakon Svjetskog prvenstva 2022. godine. Naravno, ukoliko se Hrvatska plasira na Mundijal, a ukoliko to ne uspije vjerovatno će ove kvalifikacije biti posljednje u njegovoj karijeri.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Koje vi gluposti izvaljujete pa to je nevjerojatno da čovjek ne povjeruje
4 0
Realist
Pa sam je izjavio da ce zavrsit karijeru u Realu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije