Hazard poslao izvinjenje navijačima Real Madrid: "Nisam htio da vas uvrijedim..."

Oglasio se na Instagramu

Hazard poslao izvinjenje navijačima Real Madrid: "Nisam htio da vas uvrijedim..."

E. Čaušević

Eden Hazard našao se na velikom udaru kritika navijača Real Madrida nakon sinoćnje utakmice protiv Chelseaja.

Kraljevski klub je poražen sinoć na Stamford Bridgeu od Chelseaja u revanšu polufinala Lige prvaka sa 2:0, te su se oprostili od ovog takmičenja za ovu sezonu.

Hazard je sinoć igrao 89 minuta protiv svog bivšeg kluba, ali se nije proslavio baš kao i ostata ekipe.

Međutim, ono što je itekako zasmetalo navijačima kraljevskog kluba jeste Hazardovo ponašanje nakon meča. On je prišao bivšim saigračima i čestitao im na plasmanu u finale, te se smijao dok su ga kamere snimale.

Navijači Reala su ga žestoko kritikovali i poručili da se ne treba smijati nakon ispadanja u polufinalu, te smatraju da ga klub treba prodati na ljeto jer nije opravdao očekivanja.

Nakon svega što je izrečeno na njegov račun Hazard je odlučio da se oglasi putem Instagrama i pošalje poruku navijačima Real Madrida.

Oglasi

Belgijanac je poslao izvinjenje zbog svog ponašanja i poručio je da mu nije bila namjera da time uvrijedi nekog od navijača kluba za koji trenutno igra.

"Žao mi je. Pročitao sam mnogo mišljenja o meni danas i nisam imao namjeru da uvrijedim navijače Real Madrida. Uvijek mi je bio san da nastupam u Real Madridu i došao sam ovdje da pobjeđujem. Sezona nije gotova i zajedno moramo da se borimo za La Ligu. Hala Madrid", napisao je Hazard.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U fudbalu je rijetkost da se fudbaleri oglašavaju nakon što ih navijači kritikuju na društvenim mrežama, ali ovo najbolje pokazuje koliko je Real Madrid veliki klub, te s kakvim pritiscima moraju da se nose igrači.

Hazard je plaćen sa ogromnih 115 miliona eura, ali zbog ogromnih problema s povredama nikada nije uspio opravdati uloženi novac. Ove sezone je na svega 18 nastupa i tri postignuta gola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi