Mount sinoć prozvao Kroosa nakon utakmice, a veznjak Reala mu odlučio odgovoriti

Oglasio se na Twitteru

Mount sinoć prozvao Kroosa nakon utakmice, a veznjak Reala mu odlučio odgovoriti

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja sinoć su na svom terenu pobijedili Real Madrid sa 2:0 u meču polufinala Lige prvaka.

Plavci su se uspjeli plasirati u finale ovog takmičenja jer su u dvije utakmice bili bolji protiv Real Madrida s ukupnih 3:1.

Zanimljivo je bilo i nakon utakmice na Stamford Bridgeu, a u centru pažnje našli su se Mason Mount i Toni Kroos. Mount je odlučio da odgovori Kroosu na izjavu koju je dao nekoliko dana pred utakmicu.

"Igrač Chelseaja protiv kojeg je najteže igrati? Niti jedan igrač mi nikada nije 'ukrao san' pred utakmicu u ovih 15 godina. Igraju odlično kao tim, ali vam ne mogu dati neko ime na to pitanje", rekao je Kroos.

Mount je nakon utakmice jedva dočekao da odgovori njemačkom veznjaku nakon što su ih izbacili iz Lige prvaka.

"Vidio sam kako jedan njihov igrač govori da nije 'gubio san' zbog nekog igrača u karijeri. Možda sada neće spavati zbog naše cijele ekipe", kroz osmijeh je rekao igrač Plavaca.

Međutim, Kroos je odlučio večeras da se oglasi na Twitteru kako bi odgovorio na komentar koji je igrač Chelseaja dao nakon sinoćnje utakmice.

"Još uvijek dobro spavam. Ipak, čestitke za sinoćnji meč. Želim ti sreću u prvom finalu Lige prvaka", poručio je Kroos Mountu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Njemački veznjak je na ovaj način oduševio fudbalsku javnost i postupio je kao veliki profesionalac iako je prvi počeo s "prozivkama".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Berlinac
E moj Mount ti Krossu mozes samo kopacke da obrises cjenim te ko mladog talenta I nadam se jos boljeg u buducnosti ako uspijes I pola sto je uspio Kross svaka ti cast
18 2
amex
Doktorski odgovor Kroosa
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi