Hazard je u Realu dao tri gola, ima četiri asistencije i čak osam povreda!

Belgijancu život postao pakao

Hazard je u Realu dao tri gola, ima četiri asistencije i čak osam povreda!

E. Škorić

Eden Hazard povrijedio se u subotu u duelu Real Madrida i Alavesa (1:2) i to je već osma povreda Belgijanca od dolaska u Španiju.

Hazard je briljirao u Chelseaju, ali od dolaska u Real pati se s formom, ali sve zbog velikog broja povreda koje su mu život pretvorile u pravi pakao.

Propustio je gotovo cijelu prošlu sezonu zbog povreda, a ne ide mu ni ove godine, jer je utakmicu protiv Alavesa napustio nakon pola sata igre - zbog povrede.

Dan prije prvog meča u ovoj sezoni Eden se povrijedio, pa je tako odmarao cijeli mjesec, da bi se vratio na teren u meču protiv Borussije Moenchengladbach. Zatim je odigrao tri meča, na terenu proveo 143 minute, a onda je u novembru potvrđeno da je pozitivan na koronavirus.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Morao je opet da pauzira, pa se vratio protiv Villarreala evo sedam dana kasnije ponovo mora na pauzu. On je prema nekoj računici propustio čak 36 utakmica od dolaska u Real, a imao je ukupno osam povreda.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Ma smijesan je tip.
2 0
Maestro
Odlična statistika za uložen novac
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi