Uzeli mu broj, žele ga otjerati iz kluba, ali ni ne slute kakvu osvetu im sprema Eden Hazard!

Belgijanac neće otići tako lako

Uzeli mu broj, žele ga otjerati iz kluba, ali ni ne slute kakvu osvetu im sprema Eden Hazard!

E. Čaušević

Eden Hazard je u potpunosti otpisan u Real Madridu u koji je prije skoro četiri godine stigao za čak 115 miliona eura iz Chelseaja kao veliko pojačanje, ali se pokazao kao ogroman promašaj. Real želi da ga se riješi i to su mu jasno dali do znanja, no i Belgijanac će čini se spremio osvetu.

Hazard je nakon sedam jako dobrih sezona odlučio da napusti Chelsea jer na ljeto 2019. godine nije mogao da odbije ponudu Real Madrida koji je za njega dao čak 115 miliona eura.

Međutim, Hazard se na kraju pokazao kao jedan od najvećih promašaja kraljevskog kluba u historiji jer ni približno nije opravdao očekivanja. Dosta su ga omele i učestale povrede, no i kada je bio zdrav od Carla Ancelottija nije dobijao mnogo prilika za igru.

Hazard je već neko vrijeme spreman za igru i u potpunosti oporavljen od povrede, ali Ancelotti uopšte ne računa na njega.

Ove sezone odigrao je tek sedam utakmica u svim takmičenjima što je za igrača takvog rejtinga sigurno neprihvatljivo. U Realu su svjesni kakvu grešku su napravili i pokušavaju da se što prije riješe Hazarda.

Čak su odlučili da će mu uzeti broj sedam koji inače nosi na dresu i isti dati u novoj sezoni Viniciusu Junioru, a to su odlučili bez da su uopšte razgovarali s njim.

Oglasi

Hazardu je takvo ponašanje čelnika Real Madrida itekako zasmetalo, a španski mediji pišu da je spreman da se osveti zbog svega toga jer smatra da nije zaslužio da ga klub na sve načine pokušava otjerati.

Belgijanac ima ugovor do ljeta 2024. godine i ogromnu platu i pored činjenice da u zadnje vrijeme uopšte ne igra on je odlučan da odbije na ljeto sve ponude i ostane u Real Madridu samo iz inata prema čelnicima kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jasno je ni da mu niko neće dati platu koju trenutno ima u Real Madridu, te je Hazard odlučan da do samog kraja odradi ugovor i uzme Kraljevima što više novca iako je svjestan da vjerovatno neće nikako igrati.

Nije ni čudo što Hazard ne razmišlja uopšte o odlasku jer navodno u Real Madridu sedmično zarađuje nevjerovatnih 450.000 eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi