10

Komentari (10)

user1611330382
10 prekrsaja u prosjeku po utakmici nad njim u Chelsea-u…i kazu non-stop ozljedjen..pa sta ovim u Realu nije bilo jasno..kad je nesto novo valja, a kad nije baci se
Klicko
Za 160 miliona je došao hahahah,zavio u crno taj madridski isprdak
Malmi_Suomi
MADRID i Perez to MOGU za razliku od VEĆINE koji ne mogu ni zamisliti a kamoli pomisliti. Thet is Real Madrid Bro
Nele.
Kao da je KRALJEVIMA bitan novac, ima se, nekima igraju djeca od 18 godina jer nemaju za kifle.
Malmi_Suomi
A slikao sam se sa njim 2015 godine na Sarajevskom Međunarodnom aerodromu dok je za Chelsea bio strah i trepet. Zamisli jbt 115 mil.+ plata + ovo + ono i na kraju da ode za 20mil. UŽAS ali to je Perez wuhahahahahaha I ne samo on, đe je BALE tj BALO???
Nele.
Bejl se ugradio u titule lige prvaka i nesto dao za razliku od ovog. A fulaju mnogi, Barselona npr, 5 igraca fuli a dva bar preko 100 miliona. Al s obzirom da je Alaba tu mufte a i Mbape ubrzo eto amortizacije.
Malmi_Suomi
Jeste Nele to si u pravu.
denimen9
Nek zabije 2 komada u finalu lige prvaka i moze komotno sebi chipsa kupit i sa Baleom golfa igrat. Platit ce to Perez jos 4 godine glat.
Malmi_Suomi
Tačno tako. Niko kao Perez
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti